Like Flo
Like Flo is niet bedacht of ontwikkeld. Het is op de winkelvloer van Ko&Flo in Oosterhout ontstaan.Gebaseerd op wat jongens, meiden en moeders leuk vinden.Op basis daarvan maken ze ieder seizoen een collectie die ze zelf ook leuk vinden. Waar ze hun eigen kinderen graag in zouden willen zien lopen.Daarom vinden ze Like Flo zo leuk, omdat ze het stiekem voor hun zelf ontwerpen.

Kids Like Flo
Like Flo zegt niet wat je moet doen. Alles mag. Alles kan. Alles past bij elkaar. Als kind wil je het liefst zelf je kleren uitkiezen. Lekker eigenwijs. Dragen wat je leuk vindt. Niet moeilijk doen. Geen gezeur. Kleren om in te spelen. Vies maken mag, en niks hoeft. Like Flo maakt geen kleren voor de klerenkast, maar voor kinderen om in te spelen.

Let's go out to play and get dirty like flo
De collecties van Like Flo zijn gemaakt om mee te combineren. Rondom thema's, collecties en seizoenen. Zelf je kleren uitkiezen. Zelf combinaties maken. Het kan allemaal. Like Flo combineert zelfs zo goed en zo makkelijk dat zelfs vaders het kunnen. Maar waarom zou je. Doe het lekker zelf. Mix it up Like Flo.

Shop bij Flo
En Leuk; Like Flo

Like Flo

 

Like Flo   Like Flo

Like Flo   Like Flo
Like Flo   Like Flo

Like Flo   Like Flo