instagram      
Retour
Retour Denim de Luxe is een hoge kwaliteit collectie kleding voor jongens en meisjes. Naast jeans biedt Retour ook een mooie collectie rokken, jassen, broeken, T-shirts en accessoires. Alle retour artikelen zijn met de hand gemaakt en afgewerkt tot in de kleinste details. Om je outfit af te maken zijn er ook bijpassende riemen en ondergoed voor Retour jongens en Retour meisjes. Retour kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164. Retour babykleding is verkrijgbaar in de maten 68 tot en met 86.

Inmiddels maken zij zoveel meer om je zoon of dochter volgende de laatste mode en vooral heel hip te kleden. Deze kleertjes zijn leuk voor kleinere jongens en meiden, maar zo stoer dat ook vele items tot en met maat 140 echt nog goed in de smaak vallen, bij jouw puber. Shop samen online met je tiener, dat maakt het zoveel makkelijker. Samen thuis uitzoeken achter de laptop en lekker thuis passen.

Retour laat zich elk seizoen weer door iets anders inspireren. De inspiratie die zij opdoen laten zij terugkomen in de Retour jongenskleding en meisjeskleding. Verschillende stijlen, prints en kleuren zorgen ervoor dat de Retour kinderkleding nooit saai is. De broeken uit de collectie kunnen perfect gecombineerd worden met de verschillende truien, sweaters, vesten en shirts. De items van Retour maken de outfit van je kind helemaal af.
Hier shop je Retour
En Leuk; Retour

Retour

 

Retour   Retour

Retour   Retour

Retour   Retour

Retour   Retour