instagram      
Waaaw
Waaaw kids is een merk met hippe basic kleding en accessoires voor stoere meiden van 2 tot 10 jaar. Waaaw heeft een kleurrijke collectie met vele wisselbare details, waarmee heel eenvoudig iedere outfit anders en uniek gemaakt kan worden! Waaaw is veelzijdig, comfortabel, betaalbaar en niet te vergeten, super hip!

Waaaw kids is ontstaan door de dagelijkse discussie tussen een moeder en twee dochters. Een moeder die niet tevreden is over de veelal saaie basics die verkrijgbaar zijn, waar de kwaliteit ook niet altijd aan de wensen voldoet. Twee dochters, die heel graag zelf bepalen wat ze dragen. En moeder die toch wil dat de dochters toonbaar de deur uit gaan. Wat 's ochtends weleens een discussie veroorzaakt.
Hieruit is het idee voor Waaaw kids geboren.
Waaaw biedt kwalitatief zeer goede en mooie basics in combinatie met de leuke accessoires die door drukknoopjes eenvoudig te verwisselen zijn. De Waaaw kleding in combinatie met de Waaaw accessoires bieden altijd een unieke outfit die overal mee te combineren zijn! En ook niet onbelangrijk: discussies met je dochter 's ochtends voor de kledingkast zijn verleden tijd, want zij kan zelf kiezen wat aan wil!

Bij Waaaw kids is duurzaamheid van groot belang. Waaaw kids werkt daarom alleen samen met de beste en betrouwbare leveranciers en gebruikt alleen eerlijke materialen, die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd.
Www.waaaw.nl
En Leuk; Waaaw

Waaaw  

Waaaw   Waaaw

Waaaw   Waaaw