instagram      
Br@nd
In 2006 zag de eerste collectie van br@nd for girls het levenslicht. Textielontwerpster Ellen van den Brand is de drijvende kracht achter dit merk voor meisjes. Na jarenlang te hebben gewerkt voor internationale cliënten, was er de behoefte aan een nieuwe uitdaging. En die werd gevonden in een eigen kinderkledingmerk, waarbij de naam br@nd een knipoog is naar haar achternaam en het internet.

Bij br@nd wordt onvoorwaardelijk gekozen voor mooie kinderkleding in fijne tricotstoffen die voldoen aan een hoge kwaliteit en dat ook uitstralen. Dat betekent niet dat de prijs voor deze kwaliteit ook bovenmatig duur moet zijn. Br@nd streeft naar betaalbare items. Alle stoffen en kleding van br@nd worden geproduceerd in Portugal.

De ontwerpen van br@nd for girls hebben vaak een nostalgisch én eigenwijs tintje. De print van het hart doet je misschien wel terugdenken aan de tijd dat je zelf een meisje was. Dat je genoot van de zomer, zittend op de schommel, even frunnikend aan de vlechtjes in je haar.

Kleding is emotie en verbeelding. In het aanbrengen en vervolmaken van de details in belijning, afwerking en exclusieve prints zit onze kracht. We vinden het erg leuk dat zoveel andere moeders en dochters er door worden aangesproken. De kleding voor br@nd for girls zegt : "wij zien er lief uit, maar met ons valt niet te spotten".
En Leuk: Br@nd
website Br@nd
Br@nd

 

Br@nd   Br@nd

Br@nd   Br@nd

Br@nd   Br@nd

Br@nd   Br@nd